Kėrko
Kėrko me numėr
Live Support
Biznesi-Kosovar - Live Suport
Partnerėt
 
 
 Beauty Center
  Sallone Ondulimi / Prishtinė
 
 
         

    

Salloni i ondulimit Beauty Center ështëqendër ku ju mund tëgjeni shërbime cilësore me kuadër profesionale nga Londra. Shërbimet e ofruara janëtëndryshme si: TRETMANE  TË FYTYRËS, TRETMANE TË TRUPIT, DEPILIME, MANIKYR, PEDIKYR, SOLARIUM, MBJELLJE TË THONJËVE.

Tëgjitha produktet tona janëprodhim nga Londra me cilësi dhe kualitet tëlartë.

 
Pronari :  Vesa Neziri
Tel :  +381 (0) 38 225 907
Fax :  
Mobil :  +377 (0) 44 300 030
Mobil :  
Email :  vesa_n@hotmail.com
Adresa :  Rr.Galibardi nr.17/A
Web  :  
 
                 
 
Facebook Twitter Digg Delicious  Friendfeed  Google Bookmarks  Myspaces  Reddit  Technorati  Yahoo Bookmarks