Kėrko
Kėrko me numėr
Live Support
Biznesi-Kosovar - Live Suport
Partnerėt
 
 
 BESA COM
  Pllaka e Qeramike / Prizren
 
 
         

    

Kompania "Besa-Com" me seli në Prizren meret me shitjen e pllakave të  qeramikës, të porcelanit dhe sanitaris me shumicë dhe pakicë. Kjo  kompani eshte perfaqesuese nga Fabrikat me te njohura te pllakave te  qeramikes dhe sanitarise italiane dhe spanjolle, ne bashkepunim me  brendet me te njohura italiane dhe spanjolle, ju ofron nje game te gjere  te pllakave te qeramikes, granitit dhe porcelanit. Kompania Besa Com  nisi veprimtarin e vet si një firmë e vogël ne vitin 1994 por gjithnjë  duke përparuar dhe duke u zhvilluar në një gjigant në veprimtarin e vet,  gjithnje me marëdhënie te shkëlqyeshme me konsumatorët duke punuar me  përgjegjësi te plot dhe me nder. Sot Besa Com me pronar Bedri Kryeziun është një emër që njihet në mbarë  Kosovën dhe shum më gjërë si importues i pllakave te qeramikës dhe të  porcelanit nga Italia dhe Spanja, po ashtu edhe ne punimet me projekte  të mëdha si partner me kompani të ndryshme kosovare dhe ndërkombëtare.  Posedon një staf profesional gjithnjë të pregaditur për ti shërbyer  konsumatorit, dhe me nje sistem bashkëkohorë të punës.
 
Pronari :  Bedri Kryeziu
Tel :  
Fax :  
Mobil :  +377 (0) 45 72 55 72
Mobil :  +377 (0) 45 72 44 72
Email :  info@besacom.com
Adresa :  Magj. Prizren - Prishtinė km 7-tė
Web  :  www.besacom.com
 
                 
 
Facebook Twitter Digg Delicious  Friendfeed  Google Bookmarks  Myspaces  Reddit  Technorati  Yahoo Bookmarks